Sting Test Drive Edtech

Sting, Nordens ledande ekosystem för startups med hög tillväxtpotential, och branschorganisationen Swedish Edtech Industry teamar upp i en satsning för att få fram fler innovativa företag inom den globala tillväxtbranschen Edtech. Under hösten 2018 startar utvecklingsprogrammet Sting Test Drive Edtech för tidiga affärsidéer inom utbildning och lärande.

Tolv startupprojekt och nystartade bolag kommer att väljas ut till ett kostnadsfritt kvällsprogram där man tillsammans med Stings affärscoacher får hjälp att utveckla sin idé och affärsmodell med ett tydligt fokus på den komplexa utbildningsmarknaden.

– Edtech är en spännande framtidsbransch där Sverige har goda förutsättningar att positionera sig internationellt och bidra till effektivare utbildning och lärande. Med Test Drive Edtech-programmet vill vi hitta guldkornen bland nya innovativa affärsidéer inom Edtech i Sverige, och ge dem kunskap, inspiration och verktyg att komma igång och vässa sina affärsmodeller för att snabbare lyckas nå sina mål, säger Stings affärscoach Karin Ruiz som är en av ledarna för programmet.

Vem kan ansöka till Sting Test Drive Edtech?
Är du en innovatör, forskare eller entreprenör med en affärsidé inom utbildning och lärande baserad i Sverige? Ansök senast den 16 september 2018. Läs mer och ansök till programmet här.