Tidigare Evenemang

Laddar Evenemang
Hitta Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang List Navigering

mars 2018

Lansering av Edtechkartan.se

6 mars @ 08:00 - 10:00

Frukostmöte: Under hösten har deltagare från branschorganisationen arbetat med att ta fram en systemkarta över det svenska edtech-landskapet, Edtechkartan.se, en interaktiv och lättanvänd digital systemkarta som löpande ska hållas uppdaterad. Nu lanserar vi vår karta.

Mer information »
april 2018

Swedish Edtech Industry 1 år! Save the date

11 april @ 17:30 - 23:00

Vi har fyllt ett år och det tänker vi fira tillsammans med alla våra vänner och samarbetspartners från året som gått. Fiffigt nog så lägger vi vårt kalas den 11 april i Stockholm, ett bra sätt att avsluta första SETT-dagen. Bubbel, festligheter och tårta utlovas! Inbjudan går ut 1 mars och är personlig.

Mer information »

Edtechdelegation: Innovation in Education

23 april @ 08:00 - 27 april @ 17:00

I april reser en delegation under ledning av RISE, Research Institutes of Sweden, Business Sweden och Swedish Edtech Industry till Hongkong och Shenzhen med syfte att fördjupa och utveckla ett starkt ekosystem för framgångsrik digitalisering och innovation av utbildning. Delegationen har en Triple Helix sammansättning och består av forskare från olika universitet och institut, edtechbolag, utbildningsledning från huvudmän samt myndighet/er.

Mer information »
maj 2018

Edtech- an unleashed potential for Swedish export?

22 maj @ 15:00 - 17:00
Visual Arena Lindholmen, Lindholmspiren 3
Göteborg,
+ Google Map

How can our edtech ecosystem, sharing knowledge and experience about edtech markets around the world, fuel Swedish edtech on international markets?

Mer information »
+ Export Events