Tidigare Evenemang

Laddar Evenemang
Hitta Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang List Navigering

oktober 2017

Frukostseminarie Riksdagen: Offentlig upphandling av edtech, skolans Kinderägg?

25 oktober, 2017 @ 08:00 - 10:00
Myntmatsalen, Sveriges Riksdag, Riksgatan 1
Stockholm, Sverige
+ Google Map

Kan offentlig upphandling lyfta skolans digitalisering ?Edtechbranschen är enig, bra upphandlingar är nyckeln till att lyckas dra nytta av digitaliseringens möjligheter och effekter i utbildningssystemet. Men det finns utmaningar i form av upphandlingar som inte utgår från skolans behov, är onödigt stora och klumpiga och som har ålderdomliga och otydliga krav.

Hur skall man tänka för att lyckas? Vi bjuder in experter och kommuner för att beskriva deras vägar till att få full effekt i att digitalisera skolan för att möjliggöra ökad måluppfyllelse och innovationskraft.

Mer information »
november 2017
Avgift

Integritetsskydd i skolans verksamhet enligt GDPR – från lagstiftning till praktiskt arbete i skolan

30 november, 2017 - 1 december, 2017
World Trade Center konferens, Klarabergsviadukten 70
Stockholm,
+ Google Map

Vi medverkar i en konferens som ger huvudmän fördjupning i kring hur EU:s nya lagstiftning om dataskydd påverkar skolans verksamhet.

Mer information »
januari 2018

Webinarie: HKEDcity möter bolag

15 januari @ 09:30 - 10:30

HKEdcity och medlemsbolag från Swedish Edtech Industry möts för att få information om hur man ansöker om att ansluta sig till deras portal, den viktigaste portalen för edtech-lösningar i Hongkong. Information kommer ges, frågor kommer kunna ställas och bolagen kan också kort presentera sig. För anmälan, kontakta jannie@swedishedtechindustry.se

Mer information »

Webbmöte: Exportstrategi

19 januari @ 14:00 - 15:00

Swedish Edtech Industry får förfrågningar och intresseanmälningar från hela världen, där man vill veta mer om eller komma i kontakt med svenska edtech-bolag. Samtidigt har vi gått in i ett nordiskt samarbete, Nordic Edtech Alliance, för att starkare kunna marknadsföra nordisk edtech internationellt. Nu träffas vi i medlemsgruppen för att lägga upp en strategi för de insatser eller fokusområden, som ger mest värde för våra medlemmar. För medverkan, kontakta jannie@swedishedtechindustry.se

Mer information »
+ Export Events